Zo ben ik!

Wil je weten wie wij zijn? Lees onze teksten waarin ieder zich voorstelt aan de hand van een voorwerp en 3 kernwoorden!

 

5 antwoorden op “Zo ben ik!”

 1. Student: Biryukova Yuliya: Echt mijn ding

  Mijn dwarsfluit is een ding dat het mij heel goed kan beschrijven. Ik begon lessen dwarsfluit te volgen, toen ik 7 was. Dus is mijn dwarsfluit een deel van mijn leven, een deel van mijn ziel.
  Waarom een dwarsfluit? Ik denk dat ik dit instrument heb gekozen, omdat het heel teer kan klinken. Ik ben meestal delicaat net als het geluid van mijn instrument. Ik probeer niemand van mijn familie en vrienden te kwetsen.
  Wat nog? Met een dwarsfluit kan men maar één toon spelen, terwijl men met andere instrumenten zoals een piano, een orgel of een accordeon gelijktijdig twee of drie tonen kan spelen. Hier kan ik me ook met mijn dwarsfluit associëren, omdat ik mij maar op één ding of op één zaak goed kan concentreren. Als ik een dwarsfluit speel, kan ik aan de Nederlandse grammatica niet denken en andersom. Als ik dat toch doe, maak ik veel fouten.
  Ten slotte kan ik zeggen dat ik ook emotioneel ben. Als ik kwaad ben, begin ik mijn dwarsfluit te spelen en ik word rustiger. Dwarsfluit spelen is voor mij de manier om te ontspannen.

 2. Lezen is één van mijn favoriete hobby’s. Ik vind het spannend om een nieuw boek te beginnen en ik kies vaak voor boeken met onrealistische werelden. Daarom heb ik het boek “Game of Thrones: Feast for Crows” meegebracht. Er is een ongelooflijke creativiteit en magie in dit boek.

  Toen ik jonger was, lazen mijn moeder en grootmoeder me traditionele verhalen. Het waren volksverhalen met elfjes, feeën, pratende dieren, geesten, spookkastelen en magische rivieren, die ook verschillende middeleeuwse kenmerken hadden. Daarom past een fantasieboek met geschiedkundige elementen het best bij mijn persoonlijkheid.

  Ten slotte doet het me plezier de emoties van de boekpersonages te ontdekken en mijn fantasie te gebruiken om epische verhalen te begrijpen. Als de auteur de karakters van de personages grondig uitwerkt (ethographie), vind ik dat enorm interessant en kan ik ook hun karakter beter doorgronden.

  Emmy Androulaki

 3. Ik hou van koken. Ik gebruik vaak een kookboek omdat het veel recepten bevat die heel precies en gedetailleerd worden beschreven.
  Ik zal het vergelijken met een kookboek. Als ik iets doe, wil ik altijd dat het perfect is. Bovendien wanneer ik iets beschrijf, is dat heel precies net als de recepten in het kookboek.
  Ik vind het leuk om nieuwe mensen, nieuwe plaatsen en dingen te ontmoeten, dus bijna hetzelfde als ik nieuwe recepten in mijn kookboek ontmoet.
  Ik ben ook heel behulpzaam net als het kookboek helpt wanneer iemand geen idee heeft om wat te doen.

 4. Ik ben een ingenieur en mijn laptop is zeer veel belangrijk voor me. Ik maak die verbinding naar de hardware of controlesysteem en evalueer het systeem met behulp van programma’s en informatie daarover. Dan doe ik het met nauwkeurigheid en snelheid om systeem in veiligheid te werken. Ik ben de man die van de goede resultaat houdt.
  Soms heb ik daar leuke en interessante momenten voor mijn plezierige tijd zoals spelen, tv kijken, naar muziek luisteren en surfen op internet.
  In het algemeen ben ik er een paar uren per dag mee bezig en vooral ik ben er afhankelijk van. Bovendien voel ik me ernaast in een ontspannen. Wanneer ik er niet bij ben, voel ik me niet goed.
  De mensen die mij goed kennen, weten dat ik tijdens het werk of sport heel serieus en betrouwbaar ben en ik voel me altijd kalm in het gedrag. Ook als ik daaraan een moeite met iets of iemand vind, probeer ik door die mijn rustig te behouden. Anders zal ik bijna oncontroleerbaar zijn.

 5. Mijn hobby is chocolade eten. Ik hou van zijn smaak, van zijn verschillende geuren en van zijn verschillende texturen.Ik heb veel plezier wanneer ik een chocoladereep eet. Ik kook graag met chocolade en geniet ervan samen met mij familie. Een chocoladereep is hoofdzakelijk gemaakt om plezier te delen met iemand. Als je iemand uit mij omgeving vraagt wat ik het liefste eet, zullen ze meteen een chocoladereep antwoorden.

  Als een chocoladereep, ben ik iemand die mensen troost. Mensen uit mijn omgeving vertouwen mij en vertellen mij alles wat ze op hun hart hebben. Ze voelen zich daarna beter, ik ben een soort anti-stress voor hun.

  Uiteindelijk kan de chocoladereep zowel sterk als zacht zijn zoals mij. Ik ben iemand met een sterk karakter, meestal met mijn kinderen om bijvoorbeeld hun kamer altijd proper te houden of met hun huiswerk enz. en aan de andere kant ben ik heel lief en geef hen veel knuffels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *